Yrityspörssi


Tervetuloa parantamaan työntekijöidesi hyvinvointia. Työntekijät ovat yrityksesi tärkein pääoma ja voimavara, joista kannattaa huolehtia. Tee vuoden paras sijoitus yrityksellesi – sijoita työntekijöihisi! 

Hyvinvointipörssin palvelujen avulla työntekijäsi saavat täysin uuden tavan optimaaliseen hyvinvointiin ja hyvään oloon, jonka jälkeen tulokset puhuvat puolestaan. Työn tehokkuus korostuu ja työntekijöiden halu suoriutua päivittäisistä rutiineistaan paranee ja sairauspoissaolot vähenevät huomattavasti. 

Työterveyslaitoksen tekemän tutkimuksen mukaan hyvinvointipalveluihin sijoitettu euro tuottaa keskimäärin 5,8 euron säästön sairauspoissaolojen ja ennenaikaisten eläkkeiden sekä vakuutusmaksujen vähentymisen seurauksena. Yksi sairauspoissaolopäivä maksaa yritykselle noin 300 euroa! 

Hyvin suunniteltu, pitkäjänteinen ja ammattitaidolla toteutettu hyvinvointivalmennus voi onnistuessaan tuottaa samaisen tutkimuksen mukaan jopa 10-20 -kertaiset säästöt! Henkilöstötuottavuuden parantaminen ja sairauspoissaolojen vähentyminen ovat onnistuneen valmennuksen vaikutuksia asiakasyrityksissämme. 

Hyvinvointipörssillä on kokemusta harjoitteluohjelman laatimisesta niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Meiltä saat tietoa harjoitteluohjelmista, ravitsemuksesta ja terveydestä. Uskomme, että yrityksenne ja jokainen liikuntaa harrastava ja liikuntaa aloitteleva työntekijänne hyötyy parhaiten juuri hänelle räätälöidystä valmennusohjelmasta. Hyvinvointipörssi voi auttaa teitä! 

Tarjoamme yrityksille eri pakettivaihtoehtoja, jotka voivat sisältää esimerkiksi 

  • ravinnon vaikutus työssä jaksamiseen ja yleiseen energiatasoon 
  • liikunnan vaikutus työn tehokkuuteen ja motivaatioon
  • henkilökohtaista hyvinvointi- ja liikuntavalmennusta jokaiselle työntekijälle
  • erilaisia tsemppiluentoja työssäjaksamiseen
  • kiireenhallintakoulutusta
  • Personal Mental training -koulutusta
  • painonhallintakoulutuksia
  • räätälöityjä hyvinvointivalmennuksia yrityksesi tarpeiden mukaan
  • erilaisia work shoppeja toiveiden mukaan 

Ratkaisumalleja löytyy yhtä paljon kuin on yrityksiäkin. Sen vuoksi käytämme aikaa sopivien vaihtoehtojen ja ohjelmien rakentamiseksi, jotka tuottavat tuloksia juuri sinun yrityksellesi. 

Kun asiakas saa oivalluksen, ymmärtää, osaa käytännössä sekä saa työkaluja arjen parantamiseen kokonaisvaltaisesti, on kaikki enää omasta halusta ja motivaatioista kiinni. Kokonaisvaltaiseen tsemppaukseen saat meiltä työvälineet, jotta työntekijäsi voivat hyvin ja jotta he jaksavat motivoitua työssään päivittäin. 

Haluatko lisää tietoa siitä, miten voimme auttaa yritystäsi ja saada työntekijäsi parempaan kuntoon? 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: essi.salminen@hyvinvointiporssi.fi 

Kerro viestissäsi millaisista palveluista olet kiinnostunut, yrityksesi työntekijämäärä ja anna yhteystietosi. Saat täysin uuden, työntekijöitäsi voimistavan lähestymistavan optimaaliseen terveyteen ja hyvään oloon. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi hyvinvointiasiat kuntoon. Voi hyvin, näytä hyvältä ja elä täydesti! 
Etsi