Ravintopörssi

Ravintopörssin valmennus on vaihtoehto sinulle, joka tahdot oppia syömään oikealla tavalla ja ajallaan helppojen konstien avulla, haluat olla energisempi, elää täydesti ja voida paremmin pysyvästi! 

Ravinnon merkitys hyvinvointisi kannalta on erittäin suuri. Jopa yli 80% sairauksista ovat ravintoperäisiä, esimerkiksi sydän,- verisuoni- ja verenpainesairaudet, masennus, diabetes, reumat, fibromyalgia, psoriasis, astma, nivelvaivat, allergiat, migreeni, ylipaino, suolistosairaudet, maksasairaudet, kihti, hedelmättömyys, sappikivet ja monet muut sairaudet. On siis hyvä tietää, mitä ruokia tulisi välttää ja mitä lisätä. 

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on terveyden ja hyvinvoinnin sekä harjoittelussa jaksamisen ja fyysisen kehittymisen kannalta erittäin keskeisessä asemassa. Erityisesti arjen perusruokavalioon tulisi panostaa, sillä arkiruokailulla on suurin vaikutus ruokavalion kokonaislaadussa sekä elimistön eri tulehdustilojen ja sairauksien ehkäisyssä.

Ravintopörssin valmennus sisältää: 


* 3 x 90-120 min. tapaaminen hyvinvointivalmentajan kanssa 
* Ravintokartoitus + analyysi 
* Ravintopäiväkirjan pito 
* Ravintosuunnitelma 
* Liikuntasuunnitelma 
* 3 x elektromagneettinen jalkojenhoito 
* Ravintosuunnitelman päivitys ja seuranta 
* Seurantasoitot tapaamiskertojen välillä 
* Materiaalia uuteen elämäntapaasi
Saat täysin uuden, sinua voimistavan lähestymistavan optimaaliseen ruokavalioon, terveyteen ja hyvään oloon. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä tavoitteistasi ja terveellisemmästä elämästä totta. 

Syö hyvin, näytä hyvältä ja nauti elämästä!
Etsi