Koko kehon pörssivalmennus


Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Siksi on huolehdittava paitsi fyysisestä kunnosta, hyvästä ravitsemuksesta ja levosta, myös henkisestä hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Henkisellä hyvinvoinnilla on oleellinen merkitys koko hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Meidän tulisi rasittaa ja huoltaa tasapuolisesti aivoja, aisteja ja lihaksia. 

Hyvinvointivalmennuksen kautta etsimme sopivat ja innostavat askeleet kohti SINUN tavoitteitasi. Hyvinvointikartoituksen jälkeen tiedämme mihin suuntaan keskitymme, jotta juuri Sinun hyvinvointikurssisi indeksi saadaan noususuuntaan. Valmennus voi sisältää sekä henkistä hyvinvointivalmennusta että ravinto-ja liikuntavalmennusta. Kartoituksen jälkeen selviää, mihin eri osa-alueisiin valmennuksessa keskitymme eniten. Saat täysin uuden, sinua voimistavan lähestymistavan optimaaliseen terveyteen ja hyvään oloon. 

Valmennuksen sisältö 


Elämä on nykyisin monella tapaa kuormittavaa, ja siksi optimaalisen terveydentilan saavuttaminen voi olla haasteellista. Ympäristömyrkyt, huono ruokavalio, liikunnan ja levon puute sekä kiireinen elämänrytmi ja elämän eri haasteet, stressi ja mahdolliset eri vastoinkäymiset elämässä nostavat jatkuvasti lisääntyvien kroonisten sairauksien määrää. 

Valmennus keskittyy erityisesti merkittävimpien terveysongelmien alueelle. Ohjelma luo vahvan pohjan sydämen ja koko elimistön terveydelle. Ohjelma tukee verenkiertoelimistöä, tehostaa koko immuunijärjestelmän toimintaa sekä auttaa ylläpitämään, puolustamaan ja korjaamaan jokaista elimistössämme olevaa solua. 

Valmennuskertoja sovimme sen mukaan, kuin koet itse niitä tarvitsevasi. Valmennus päättyy, kun huomaat olevasi valmis jatkamaan matkaa itseksesi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä tavoitteistasi ja terveellisemmästä elämästä totta. Voi hyvin, näytä hyvältä ja elä täydesti!
Etsi