Mitä henkinen hyvinvointivalmennus on?


Personal mental training on henkistä hyvinvointivalmennusta kokonaisvaltaisesti kartoitettuna juuri sinun elämäntilanteeseesi suhteutettuna pienimmistä pulmista isompiin kriiseihin asti. Hakeutuaksesi keskustelemaan asiantuntijavalmentajan kanssa sinulla ei tarvitse olla vaikeita ja ylitsepääsemättömiä ongelmia. 
Aina ei tiettyjen asioiden osalta vain itse pääse ajatuksissaan eteenpäin ja ajatukset kiertävät kehää ja tämän vuoksi henkinen valmentaja on jokaiseen mieltäsi askarruttavaan asiaan oiva apu. Henkilökohtainen valmentaja on juuri sinua varten ja kuuntelee sinua kaikessa mahdollisessa ja motivoi sinua eteenpäin asiassa kuin asiassa.
 
Jos mietit yksin mielessäsi elämäntavan muutosta, uutta tavoitetta, pulmaa, kohtaamaasi kriisiä tai toteutumatonta haavetta, kiertävät ajatuksesi helposti ympyrää, eikä ratkaisuja tai keinoja ole aina helppo löytää. 
 
Et halua myöskään aina ystäviäsi tai läheisiäsi vaivata asioillasi, joten tällöin personal mental training on ehdottomasti sinulle tehokas apuväline. Valmentaja motivoi sinua kokonaisvaltaisesti eteenpäin ja löytää sinulle sopivat keinot asioiden ratkaisemiseksi.
 

Valmennuksen sisältö ja eteneminen 

 
Hyvinvointipörssin valmennuksessa on yhdeksän keskeistä osa-aluetta, jonka pohjalta omaa elämäntilannettasi lähdetään kartoittamaan. Anna itsellesi aikaa pysähtyä ja kuulla itseäsi valmentajan avulla. 
 
Voit selkiinnyttää ajatuksiasi elämästäsi ja saada uusia näkökulmia tasavertaisessa valmennussuhteessa mielen valmentajasi kanssa. Saatat löytää kysymyksen, johon haluat lähteä valmennuksessa hakemaan vastausta tai sinulla voi olla useita mieltäsi askarruttavia asioita, joiden osalta et vain tunnu pääsevän eteenpäin. 
 
Voit löytää itsestäsi uusia piirteitä ja onnistumisen elämyksiä jo ensimmäisellä kerralla, ja yksikin selkiinnyttävä keskustelu voi jo aukaista ajatuslukkojasi, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan jälleen matkaasi ja tiedostat paremmin omat voimavarasi. 
 

Valmennuksen vaiheet 

 
Sinulla on itselläsi paljon voimavaroja ja keinoja selviytyä, mutta elämän vaatimusten, velvollisuuksien ja mahdollisten vastoinkäymisten keskellä ne saattavat unohtua. Henkilökohtainen valmentajasi auttaa sinua tiedostamaan paremmin omat voimavarasi, vahvuudet ja mahdollisuudet. 
 
Valmennus lähtee liikkeelle kokonaisvaltaisesta alkukartoituksesta, jossa selvitämme hyvinvointisi nykytilanteen ja kartoitamme myös tarvittavat ratkaisut ja muutokset, joihin tarvitset apua. Sinulla voi olla mielessäsi myös valmiina tavoite tai muutos, jonka haluat toteuttaa, mutta tarvitset siihen valmentajaa tsemppaamaan sinua kohti tavoitettasi. 
 
Käymme läpi kaikkia olemassa olevia voimavarojasi ja vahvuuksiasi, joita tarvitset toteuttaaksesi unelmasi tai päästäksesi jonkun kriisin yli. Mietimme myös resursseja, joita mahdollisesti vielä tarvitset.
 
Valmennus etenee aina välitavoitteiden kautta. Oma työskentelysi tapahtuu valmennuskertojen välillä. Harjoitukset ja tehtävät ovat osa työskentelyäsi, kuten myös muutoksen havainnointi ja positiivisen palautteen antaminen itsellesi. Valmennuskertoja sovimme sen mukaan, kuin koet itse niitä tarvitsevasi. Valmennus päättyy, kun huomaat olevasi valmis jatkamaan matkaa itseksesi. 
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan sellainen valmennus, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi tällä hetkellä. 
 
Esteet eivät voi pysäyttää sinua. Ongelmat eivät voi pysäyttää sinua. Muut ihmiset eivät voi pysäyttää sinua. Vain sinä voit pysäyttää sinut. -Jeffrey Gitomer 
Etsi